Un Autor Roman cu Greutate: Aurelia Grosu

Drag om pasionat de citit, 


Astăzi, îți prezent un autor român contemporan foarte important, din punctul meu de vedere: Aurelia Grosu. 


Autor român, nu roman. Să-mi fie cu iertare, însă diacriticele se comportă ciudat în titlu. 


Poate ai auzit de dumneaei, mai cu seamă dacă ești interesată de spiritualitate și cărți de auto-ajutor, or poate nu. 

Coperta carte galbena Esti mai puternic


Autorii fără un agent și o casă de editură care să-i sprijine, ajung cu mare greu să fie cunoscuți.


Personal, sunt mare fan al cărților de auto-ajutor scrise de oameni care s-au confruntat cu situații deosebit de grele. Nu am reușit încă să citesc cele cinci cărți scrise de doamna Aurelia Grosu, dar, sper ca în curând asta să se schimbe.  

Carti de Aurelia Grosu


Chiar dacă nu am citit cărțile, am citit ce se scrie despre dumneaei. Și ce se spune este impresionant. Într-o frază: „un om credincios trecut de puțin timp de floarea vârstei, cu o carieră pedagogică lungă și o poveste de viață greu încercată, care scrie din inimă pentru cei care vor să învețe din experiențele altora.” 


Aici găsești un interviu pe larg, căci știu că ești interesat. 


Sincer, am mare admirație pentru scriitorii precum Aurelia Grosu, de aceea această postare pe acest blog prăfuit de vreme. 


Cărțile acestea, scrise în multă cunoștință de cauză, deci bazate pe experiența personală, dar nu numai, se găsesc în mai multe librării online și iată un link direct: https://www.libris.ro


Carti de Aurelia Grosu

 
Mai jos, este un fragment dintr-o carte viitoare, scris de autoarea de astăzi. 

Potențial

   Te-ai gândit vreodată că iubirea de tine este o primăvară în care sinele tău autentic poate renaște? Sau că misterul pe care îl simți atunci când te întâlnești vine din profunda ta conștientizare a ceea ce ești?

     Din fântâna acceptării tăcute, din grija față de tine, din frumusețea clipelor intime de dragoste interioară poți iubi cu tandrețe și generozitate, cu inimă deschisă și darnică pe orice om care apare în viața ta.

    Ești unul dintre firele care alcătuiesc țesătura umană, îmbrățișat de mâinile Tatălui tău, o parte prețioasă din Univers , o piesă din Marele puzzle al omenirii.

    Crezi că s-ar cunoaște dacă tu ai lipsi? Da, până nu ți-ai atinge potențialul maxim s-ar cunoaște dacă ai lipsi! 

     Acum îți rămâne să te dezvolți, să îți descoperi briliantul din tine, să faci salturi cuantice impresionante  pentru a atinge nivelul tău cel mai de sus. 

    Tu nu poți exista fără să urmezi planul  făurit pentru tine de Dumnezeu și dacă ești atent poți descoperi Voia Lui perfectă pentru a nu face umbră degeaba pe Pământ.”


Dacă și tu admiri astfel de autori, te rog să recomanzi această postare prietenilor, și de ce nu, dușmanilor. Ei au nevoie să învețe cum să fie oameni.

 

Picaturi de suflet de Aurelia Grosu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile educate și la obiect sunt bine venite. Iertare dacă nu răspund imediat. Mulțumesc frumos. O viață fericită-ți doresc.